1. Mawduuca heshiiska.
    • Heshiiskan wuxuu ansax u yahay websaydhka https://healthy-food-near-me.com waxaana lagu soo gabagabeynayaa inta udhaxeysa isticmaaleyaasha bogaggan iyo milkiilaha bogagga (halkan ka dib https://healthy-food-near-me.com )
    • Heshiiskani wuxuu dejinayaa nidaamka qaabilista, keydinta, ka shaqeynta, adeegsiga, iyo shaacinta Macluumaadka Shakhsiyeed ee Isticmaalaha iyo macluumaadka kale ee https://healthy-food-near-me.com ay ka hesho adeegsadayaasha barta. Isticmaaluhu wuxuu buuxiyaa xogta shakhsiga ah.
    • Si aad u dhigto macluumaad, ogeysiis, u isticmaal bogga mid kasta oo ka mid ah bogagga: //healthy-food-near-me.com, Isticmaaluhu waa inuu si taxaddar leh u akhriyaa Heshiiskan una muujiyaa heshiiskiisa oo buuxa shuruudihiisa. Xaqiijinta ogolaanshaha buuxa ee heshiiskan ayaa ah adeegsiga barta adeegsadaha.
    • Isticmaaluhu xaq uma laha inuu soo diro macluumaad, ogeysiisyo, adeegsado goobta haddii uusan ku raacsanayn qodobbada heshiiskan, ama haddii uusan gaarin da'da sharciga ah marka uu xaq u leeyahay inuu galo heshiisyo ama uusan ahayn qof la oggol yahay shirkadda ay wakiil ka tahay macluumaadka la dhajiyay, ogeysiis.
    • Adoo ku dhejinaya macluumaadka isticmaalaya bogga, isticmaalaha wuxuu galayaa macluumaadka shakhsi ahaaneed ama, isagoo siinaya xogtan qaab kale, iyo / ama, sameynta waxqabad kasta oo ka socda goobta, iyo / ama adeegsiga qayb ka mid ah bogga, Isticmaaluhu wuxuu si cad u oggol yahay shuruudaha heshiiskan oo la siiyaahttps: //healthy-food-near-me.com oo leh xuquuqda helitaanka, keydinta, habka, isticmaalka iyo u siideynta xogta shaqsiyeed ee adeegsada shuruudaha heshiiskan.
    • Heshiiskani ma xakamaynayo andhttps: //healthy-food-near-me.com mas'uul kama aha helitaanka, keydinta, farsamaynta, isticmaalka, iyo shaacinta macluumaadka shaqsi ee isticmaalaha iyo wixii macluumaad kale ah ee dhinacyada saddexaad ee aan lahayn ama ay ku shaqeeyaan byhttps : //healthy-food-near-me.com, iyo shaqsiyaadka aan aheyn shaqaalaha AvtoTachki .com, xitaa haddii Isticmaaluhu marin u helo boggaga, cuntooyinka ama adeegyada dadkan iyada oo loo marayohttps: // caafimaad-cunto-ii dhow .com ama warsidaha. Qarsoodi ah fahamka, Heshiiskan ayaa ah macluumaadka kaliya ee lagu kaydiyay keydka macluumaadka ee bogga xaalad sir ah waxaana laga heli karaa oo keliyahttps: //healthy-food-near-me.com.
    • Isticmaaluhu wuxuu qirayaa in, haddii ay dhacdo dayacaaddiisa amniga iyo ilaalinta xogtiisa shaqsiyeed iyo xogtiisa oggolaanshaha, dhinacyada saddexaad ay ku heli karaan marin aan loo oggoleyn koontada iyo macluumaadka shakhsiyeed iyo kuwa kale ee isticmaalaha. https://healthy-food-near-me.com mas'uul kama aha khasaaraha soo gaadhay marinka noocan ah.
  2. Nidaamka lagu helo xogta shakhsiga ah.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Kukiyada si loo bixiyo adeegyo iyada oo kuxiran tan, tusaale ahaan, in lagu keydiyo xogta dambiil inta udhaxeysa booqashooyinka;
    • Cinwaanka IP ee isticmaalaha.
  2. Dhammaan macluumaadka annaga ayaa ururinayna, sidaan nahay, mana beddelayno ururinta xogta. Isticmaaluhu wuxuu mas'uul ka yahay bixinta macluumaad lagu kalsoonaan karo, oo ay ku jiraan macluumaadka ku saabsan xogta shakhsiga ah .https: //healthy-food-near-me.com waxay xaq u leedahay, haddii loo baahdo, inay xaqiijiso saxnaanta macluumaadka la bixiyay oo ay codsato xaqiijinta macluumaadka la bixiyay haddii loo baahdo, in adeeg la siiyo Adeegsiga.
  3. Nidaamka adeegsiga macluumaadka isticmaalaha.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Shuruudaha bixinta marin u helka xogta.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • codsiyada macquulka ah ee hay'adaha gobolka ee xaq u leh inay dalbadaan oo helaan macluumaadka iyo macluumaadka noocaas ah;
    • haddii, aragtida https://healthy-food-near-me.com, Isticmaaluhu uu ku xadgudbo shuruudaha Heshiiskan iyo / ama qandaraasyo iyo heshiisyo kale oo u dhexeeya https://healthy-food-near-me.com iyo Isticmaalaha.
  7. Sida loo badalo / loo tirtiro macluumaadkan ama looga baxo.
  1. Isticmaalayaasha wakhti kasta oo la awoodo beddel / tirtir Warbixin shaqsiyeed (taleefan) ama ka bax. Shaqada qaababka qaar ka mid ah https://healthy-food-near-me.com, oo u baahan helitaanka macluumaadka ku saabsan Isticmaalaha, waa la hakinayaa laga bilaabo xilliga la beddelayo / la tirtirayo macluumaadka.
  2. Xogta shaqsiyeed ee Isticmaalaha waa la keydiyaa illaa inta laga tirtirayo Isticmaaluhu. Ogeysiin ku filan oo ku saabsan Isticmaalaha ku saabsan tirtirka ama ka shaqeynta wixii kale ee macluumaadka shaqsiyadeed waxay noqon doontaa warqad (macluumaad) loo diro e-mailka uu qeexay Isticmaaluhu.
  3. Ilaalinta xogta.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Cinwaanka lala xiriiro hadday su'aalo jiraan.
  4. Haddii ay jiraan su'aalo, rabitaanno, cabashooyin la xiriira macluumaadka aad bixiso, fadlan la xiriir cinwaanka emaylka: Support@healthy-food-near-me.com. Kaddib codsi qoraal ah iyo soo bandhigid dukumenti cadeynaya aqoonsigiisa iyo awooddiisa, waxaan u soo bandhigi karnaa isticmaale macluumaad ku saabsan habka loo helo macluumaad ku saabsan meesha keydka xogta.
  5. Isbedelada siyaasada arimaha gaarka ah.
  6. Waxaan beddeli karnaa shuruudaha siyaasadda asturnaanta. Xaaladdan oo kale, waxaan ku beddelaynaa nooca ku yaal bogga xaaladaha, markaa dib u hubi xilliyo https://caafimaad-food-near-me.com/ heshiiska-qarsoodiga ah Dhammaan isbeddelada ku yimaada Heshiiska waxay dhaqan galayaan laga bilaabo xilliga la daabacay. Isticmaalka Bogga, Isticmaaluhu wuxuu xaqiijinayaa aqbalaadda shuruudaha cusub ee Qaanuunka Arrimaha Khaaska ah ee ku jira ereyga dhaqan galaya xilliga Isticmaaluhu adeegsanayo Bogga.
  7. Shuruudaha dheeraadka ah.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Haddii ay dhacdo in qodob kasta oo ka mid ah Qaanuunka Arrimaha Khaaska ah, oo ay ku jiraan soo-jeedin kasta, qodob kasta, ama qayb ka mid ah, loo arko inuu ka soo horjeedo sharciga, ama uu yahay mid aan ansax ahayn, tani ma saameyn doonto qodobbada haray ee aan sharciga ka hor imaanayn, way ku sii jiraan awood buuxda oo ansax ah, iyo wixii shuruudo ah oo aan ansax ahayn, ama qodob aan la fulin karin haddii aan tallaabo dheeraad ah laga qaadin dhinacyada, waxaa loo arkaa in wax laga beddelay, waxna laga beddelay illaa heerka ay lagama maarmaanka u tahay in la hubiyo ansaxnimadiisa iyo suurtagalnimada fulinteeda.
  3. Heshiiskani wuxuu ku sii fidayaa Isticmaalaha laga bilaabo daqiiqada uu isticmaalo barta, oo ay ku jirto meelaynta xayeysiinta, waana mid ansax ah ilaa macluumaad kasta oo ku saabsan isticmaalaha lagu kaydiyo goobta, oo ay ku jiraan xogta shakhsiga ah.